Sammanfattning av hösten 2016

Göran svetsar

2016-12-08

Enormt mycket har hänt på Källreda det senaste halvåret. Vår nya plåtslagare Krister har kommit in i arbetet och har lagt mycket tid på att byta tak åt Vidingehem i Rottne. Krister når man på tel 070-3794515.
Vi har anställt ytterligare en medarbetare, Jarek Baczek. Jarek är duktig på allt och vi är glada att ha honom med i vårt team.
Arbetsmässigt så har vi haft mängder av bollar i luften. Vi har bland annat tillverkat och levererat skorstenar till Strömsnäsbruk, Mora, Gardemoen och Lindesberg, skorstensmoduler till Karolinska Institutet i Solna, rökkanaler till Sölvesborg, tillverkat stålkonstruktioner till Växjö och till en målerianläggning i Norge, galvade räckesstolpar till Skanska, smidesgrindar till Sölvesborg och Ramkvilla, fönsterbleck till G&B i Rottne, konstverk till Lund, regnskydd till villaskorstenar, inklädnad av pelare i ladugård, monterat portar till ett kallförråd, tillverkat och monterat kantstöd i parkmiljö i Tolg m.m.
Som ni ser, vår kompetens sträcker sig från stort till smått och vi tackar alla våra kunder för förtroendet att få tillverka och leverera till just er. Vi ser fram emot ett lika fint 2017 tillsammans med våra kunder och leverantörer.