Källreda Plåt & Smide söker personal!

svetsman

2022-01-24

Vi söker nu en mångsidig montör/svetsare samt en självgående plåtslagare.
Källreda Plåt & Smide är ett familjeföretag grundat 1951, beläget i Tolg, tre mil norr om Växjö.
Vår kundkrets består av allt från privatpersoner till kommuner och större bygg- och energibolag. Alla är lika viktiga för oss!
Vi tillverkar och utför framförallt stålkonstruktioner, stålskorstenar, konstsmide, byggnadsplåtslageri och montagearbeten. Vi är idag certifierade enligt EN-1090 och ISO 3834, ISO 9001 och ISO 14001.
Till jobbet som montör/svetsare söker vi dig som är flexibel och har kunskap och erfarenhet inom svets och industritillverkning. Ett plus är om du har svetslicens EN ISO 9606-1 och om du tidigare jobbat med skärning i plåt med plasma/gasskärsmaskin. Giltigt certifikat inom heta arbeten är också ett plus.
Du är social, arbetsvillig, initiativrik, ansvarstagande och flexibel. B-körtkort är en nödvändighet, truckkort är meriterande. Jobbet innebär en del resor med övernattning.
Till jobbet som plåtslagare söker vi dig som har dokumenterad utbildning och erfarenhet av jobb som plåtslagare. Du är självgående och driftig med hög arbetsmoral. Även här är B-körkort en nödvändighet.
För båda tjänsterna gäller heltid, tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Provanställning sex månader.
Lön enligt kollektivavtal (Svemek).
Ring Peter Magnusson för mer information, 070-3794516 eller skicka dina ansökan direkt till info@kallreda.se
http://www.kallreda.se